2x SuperShop pont
 

Azonosító: 06892

Bosch D-tect 120 falszkenner (0601081301)

135.990 Ft
91.990 Ft
Megtakarítás: 44.000 Ft
1838
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1838
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Bosch D-tect 120 falszkenner egyszerűen kezelhető, megbízhatóan meghatározza a tárgyak helyét a nedves betonban is. Az ultraszéles radarérzékelő milliméteres pontossággal megtalálja a falban a vas vagy nemvasfémeket, feszültség alatt álló vezetékeket, fa alapszerkezeteket, vagy akár a műanyag csövek helyzetét. A keresőműszer a padló- és falfűtések precíz helymeghatározására is alkalmas. ​Maximális érzékelési mélysége 120 mm, a mérés pontossága ±10 mm.
A Bosch D-tect 120 falszkenner megbízhatóan kijelzi a pontos anyagtulajdonságokat. A tárgy mélységének megjelenítése lehetővé teszi a betonátfedések egyszerű meghatározását. A kijelzőn leolvasható a tárgy középvonala és szélei is, illetve hogy milyen mélyen helyezkedik el. A kikapcsolási automatika 5 perces. Az ergonomikusan kialakított fogantyú a biztosabb és kényelmesebb, csúszásmentes fogást teszi lehetővé. 
Bosch D-tect 120 SV falszkenner 1 db 10,8V-os Li-ion akkumulátorral, vagy 4 db 1,5 V-os AA elemmel működik. 

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 206 mm
 • Szélesség: 92 mm
 • Magasság: 85 mm

Műszaki adatok

 • Energiaellátás: Elemes
 • Mérési tartomány: 120 mm
 • Mérési pontosság: ± 10 mm
 • Tulajdonságok: ​Max. helymeghatározási mélység: 120 mm
  Kikapcsolási automatika, kb.: 5 min
  Kiegészítő funkció: Kijelző nézet, megbízható mérések nedves betonban
  Áram ellátás Dual Power 10,8 V / 4 x 1,5 V LR6 AA; 
  Center Finder az objektum irányának kijelzésével 
 • Súly (kg.): 0.49

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Alkalmazási területek: ​Különböző tárgyak nehéz környezetekben történő keresésének műszere.
  Műanyag csövek, vas és vastartalmú fémek, színesfémek, feszültség alatt álló vezetékek felderítése.

Tartalma

 • Csomag tartalma: 1 x 1,5 Ah Li-ion akku Gyorstöltő AL 1130 CV L-BOXX 136 Quickstart gyorsindító kártya

Jótállási feltételek: Az Ön által Vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz