Azonosító: 06767

Fiskars Xtract kerti fűrész, nagy SW75 (123880)

11.620 Ft
116
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
116
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Fiskars Xtract nagy, kerti fűrész SW75 rendkívül praktikus és még egyszerű is használni. A visszahúzható penge által létrejön a biztonságos tárolás. 

A gondosan megtervezett kettős fogazású pengével gyorsan és hatékonyan dolgozhat Ön is megerőltetés nélkül. Az ergonomikus kivitelnek, ujjvédőnek és a kényelmes SoftGrip markolatnak köszönhetően a fűrészt biztosan tarthatja kezében nagy vágási erőt kivitelezve ezzel. A terméket jobb- és balkezesek is használni tudják egyaránt.

A friss ágak vágását és a fa megmunkálását a 255 mm penge hosszal végezheti, mindezt biztonságban, mivel az ujjvédők megakadályozzák, hogy az ujjak a pengére csússzanak.
fűrészt az övre csatolható heveder segítségével könnyen hordozhatja, mindig kéznél lehet az Ön számára. 
 


Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 555 mm
  • Szélesség: 68 mm

Műszaki adatok

  • Maximális vágási átmérő: 120 mm
  • Súly (kg.): 2.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz