Azonosító: 06665

Iweld Nored Eye II automata hegesztő fejpajzs (tűz-motor)

17.690 Ft
176
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
176
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Az Iweld Nored Eye II (tűz-motor) automata hegesztő fejpajzs nagy látómezővel (96 x 39 mm) rendelkezik, amely megkönnyíti az Ön számára a munkavégzést. 
Az ultra magas UV és Infravörös védelem megóvja az Ön szemei és látása épségét. 

Kívülről állíthatja az elsötétedés és köszörülési módot, belülről pedig az érzékenységet és kivilágosodást késleltetési időt. 
A hegesztő fejpajzs kettős áramforrással rendelkezik, működését a beépített és cserélhető napelem és egy Li gombelem biztosítja. 

A kényelmet a különleges kialakítású fejkosár szerkezete és az optimális súlypont (1kg) adja, mindamellett, hogy az anyaga biztonságos, égést késleltető, időtálló és tartós darab lesz az Ön műhelyében.

Az Iweld hegesztő fejpajzs nem csak a kényelmes munkavégzést biztosítja, hanem stílusos megjelenést kölcsönöz a színes, modern felfestésű külsővel. 

Műszaki adatok

  • Látómező mérete: 96 x 39 mm
  • Tápforrás: Li gombelem és napelem
  • Engedélyek és tanúsítványok: Megfelel az MSZ, EN 379, EN 175 továbbá ANSI Z 87.1 munkavédelmi szabványnak.
  • Szín: Többféle
  • Súly (kg.): 1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Iweld

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz