2x SuperShop pont
 

Azonosító: 06621

Muta Premium ásó-villa T nyelű (12890)

7.490 Ft
6.741 Ft
Megtakarítás: 749 Ft
134
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
134
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Muta Premium T nyelű ásó-villa súlya 1,5 kg, hosszúsága 113 cm, ebből a fejrész hossza 18 cm és szélessége is szintén 18 cm. A termék fa nyéllel ellátott. Kiváló eszköz Önnek a kerti munkák során. Elsősorban ágyásokban tudja használni anélkül, hogy az elültetett növények gyökerében kárt tenne.
Így használhatja ezt a Muta ásó-villát, ha át kell valamit ültetni, trágyázáshoz, a mélyen lévő gazok gyökeres kiemelésére, komposzt átforgatására, rakodására, vagy egyszerűen ha csak lazítani szeretne a talajon a szellőzés biztosítására.

Több szöveg

Méretek

  • Szerszám méret: 1,5 kg
  • Hosszúság: 1130 mm
  • Szélesség: 180 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, fa
  • Súly (kg.): 1.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz