Azonosító: 06606

Muta metszőolló mellévágó 100 cm (14157)

8.890 Ft
db

Muta mellévágó metszőollója az 1 méteres nyéllel, kiválóan használható szerszám a kertes házaknál és a kiskertekben, mivel megkönnyíti az Ön munkavégzését. 
Hossza pont tökéletes ahhoz, hogy az alacsonyabban lévő vékony ágakat, bokrokat megmetssze és Önnek nem szükséges sámlira, létrára állnia, amivel a balesetek kockázata is lecsökkenthető. 

A Muta metszőolló ergonomikusan kialakított műanyag markolata valamint a nyélen csúsztatható recézett markolat kényelmes és csúszásmentes fogást biztosít.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 100 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, alumínium, műanyag
  • Súly (kg.): 0.58

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz