Azonosító: 06589

Fortum mérőszalag 5 m x 19 mm (4780105)

2.390 Ft
db

 

A Fortum mérőszalag rozsdamentes acél házával, és gumírozott borításával az egyik legmegbízhatóbb darabja lehet az Ön szerszámos ládájának.

Strapabírósága hosszútávon lehetővé teszi a mindennapos használatot, akár extrém körülmények között is.

Ezt a mérőszalagot az övére csatolhatja, vagy a textil csuklópánt segítségével karjára rögzítheti, de rögzítés nélküli munka során, gumi bevonata garantálja, hogy a Fortum mérőszalag sose csússzon ki az Ön kezéből.
A még nagyobb kényelem érdekében a szalag nylon bevonatot kapott, vége pedig mágnessel szerelt, hogy Ön akár egyedül is pontosan mérhessen métereken át.

Mágneses vége továbbá lehetőséget ad rá, hogy felszedőként használja, például leejtett csavarokat, kisebb fém tárgyakat, több méterről felszedje.

Méretek

  • Hosszúság: 46 mm
  • Szélesség: 74 mm
  • Magasság: 72 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: rozsdamentes acél, gumírozott
  • Súly (kg.): 0.25

Fortum

A Fortum nem csupán egy szó az eszköz- és gépgyártás világában. A márka neve az elmúlt években egyet jelentett a kiváló minőséggel és a megbízható teljesítménnyel. Amikor valaki Fortum terméket választ, tudja, hogy olyan eszközt kap, amely nem csak egyszerű munkára lett tervezve, hanem az ipari sztenderdeknek is megfelel. Egy munkaeszköz, amely nem hagyja cserben a felhasználóját.

Az egyik legkedveltebb termékkategória a Fortum szerszámok sorozata. Ez a választék kiterjed számos különböző műszaki és kézi eszközre, amelyek közül minden szakember megtalálja az igényeinek megfelelőt. A szerszámok tervezésekor különös figyelmet fordítottak a tartósságra, az ergonómiai kialakításra és az innovatív megoldások alkalmazására, ami a munka során növeli a hatékonyságot és csökkenti a hibák számát.

A Fortum szegecsanyahúzó egy másik kiemelkedő termék ebben a kategóriában. Az eszköz könnyű kezelhetősége és precíz működése garantálja, hogy a szegecsek tökéletesen illeszkedjenek a kívánt pozícióba. A Fortum itt is az ipari sztenderdeknek megfelelő, megbízható teljesítményt kínál, még a legigényesebb környezetekben is.

Minden Fortum termék tervezésekor és gyártásakor a központi szempont a felhasználó igényeinek maximális kielégítése. A márka nem csak az aktuális trendeket és technológiákat követi, hanem aktívan formálja is azokat. Ennek köszönhetően a Fortum eszközök nem csak a ma, hanem a holnap kihívásainak is megfelelnek.

Azok számára, akik nem elégszenek meg a közepes minőséggel és megbízható, tartós eszközökre vágynak, a Fortum az ideális választás. A márka hosszú évek óta a szakmabeliek körében is elismert, és továbbra is töretlenül népszerű a minőség iránt elkötelezett felhasználók között. Azok, akik a legjobbat keresik a piacon, nem kerülik el a Fortum nevet.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz