Azonosító: 06568

Muta csillagkapa (10278)

3.490 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.

A Muta csillagkapa kisebb gyepterületek kezelésére, ágyások előkészítésére használható. Alkalmazásával a gyep gyökeréhez könnyebben odajut a tápanyag, műtrágya, víz, valamint a gyökérzet levegőztetése is megoldott. A csillagkapa kiválóan alkalmas a rögösebb talaj morzsolására, így megkönnyítve az ágyások előkészítését
A Muta csillagkapa anyaga alumíniumból, a 170 mm-es nyél műanyagból készült. Az ergonomikusan kialakított narancssárga nyél a csúszásmentes fogás érdekében bordázott.
A Muta csillagkapa rövid nyelét lecserélhetjük hosszabb szerszámnyélre is (nem tartozék). 

Több szöveg

Méretek

  • Szélesség: 170 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém
  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz