Azonosító: 06555

Muta hernyózó olló fűrésszel (13497)

3.240 Ft
32
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
32
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Muta hernyózó olló fűrésszel ideális magas fák metszéséhez. Teleszkópos rúdra, vagy hosszú fa nyélre szerelve, létra használata nélkül a földről könnyedén gondozhatjuk fáink, magasabban lévő ágait. Az ollóval 30 mm vastag ágakat, hajtásokat könnyedén levághatunk. A Muta hernyózó olló tartozéka egy 30 cm-es fűrészlap, hogy a 30 mm-nél vastagabb ágakat is le tudjuk vágni.
A Muta hernyózó olló tapadásmentes késeivel roncsolás mentesen dolgozhatunk. Az olló beakasztható az ágba, így a metszés nem igényel nagy erőfeszítést.
A Muta hernyózó olló elszakíthatatlan nylon húzó kötéllel van ellátva, ennek segítségével működtethetjük a metszőollót.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém
  • Súly (kg.): 0.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz