Azonosító: 06555

Muta hernyózó olló fűrésszel (13497)

3.790 Ft
db

Muta hernyózó olló fűrésszel ideális magas fák metszéséhez. Teleszkópos rúdra, vagy hosszú fa nyélre szerelve, létra használata nélkül a földről könnyedén gondozhatjuk fáink, magasabban lévő ágait. Az ollóval 30 mm vastag ágakat, hajtásokat könnyedén levághatunk. A Muta hernyózó olló tartozéka egy 30 cm-es fűrészlap, hogy a 30 mm-nél vastagabb ágakat is le tudjuk vágni.
A Muta hernyózó olló tapadásmentes késeivel roncsolás mentesen dolgozhatunk. Az olló beakasztható az ágba, így a metszés nem igényel nagy erőfeszítést.
A Muta hernyózó olló elszakíthatatlan nylon húzó kötéllel van ellátva, ennek segítségével működtethetjük a metszőollót.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém
  • Súly (kg.): 0.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz