Azonosító: 06551

Muta kézi élező többfunkciós (11781)

2.190 Ft
21
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
21
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Muta multifunkciós élező segítségével minden háztartási vágó eszközt könnyedén megélesíthetünk. 
A Muta multifunkciós élező négy különböző élező felülettel van ellátva, így a szerszámoknak megfelelő élezési technológiát alkalmazhatjuk.
Kiválóan alkalmas ágvágók, sövényvágó ollók, metszőollók, kertészeti kések, konyhai kések, barkácskések, ollók élezésére.

A Muta multifunkciós élező ergonomikusan kialakított, kézvédővel ellátott nyelének végén, egy kis olaj tégely található, a kupakban elhelyezett filcdarabbal. Az olajozó használatával biztosíthatjuk a vágó eszközök forgó alkatrészeinek súrlódásmentes mozgását.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 170 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 0.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz