Azonosító: 06551

Muta kézi élező többfunkciós (11781)

2.190 Ft
db

Muta multifunkciós élező segítségével minden háztartási vágó eszközt könnyedén megélesíthetünk. 
A Muta multifunkciós élező négy különböző élező felülettel van ellátva, így a szerszámoknak megfelelő élezési technológiát alkalmazhatjuk.
Kiválóan alkalmas ágvágók, sövényvágó ollók, metszőollók, kertészeti kések, konyhai kések, barkácskések, ollók élezésére.

A Muta multifunkciós élező ergonomikusan kialakított, kézvédővel ellátott nyelének végén, egy kis olaj tégely található, a kupakban elhelyezett filcdarabbal. Az olajozó használatával biztosíthatjuk a vágó eszközök forgó alkatrészeinek súrlódásmentes mozgását.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 170 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 0.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz