Azonosító: 06516

Extol digitális nyomaték adapter (8825300)

19.490 Ft
194
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
194
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az Extol Prémium digitális nyomaték adapter 20-200 Nm mérési tartományban használható.
Mérési pontossága +-3%, felbontása 0,1 Nm.
A digitális nyomaték adapter öt különböző mértékegységben dolgozik (Nm; cmkg; mkg; ftlb; inlb), így a gyári adatok átváltásával nem kell fáradoznunk.
A -20°C - +70°C közötti tárolási hőmérséklet mellett -10°C - +60°C hőmérsékleti tartományban dolgozhatunk vele.
A tartozék 1 db CR2030 (3V) elem merüléséről egy feszültségszint jelzés ad tájékoztatást.
Az Extol digitális nyomaték adapter szolgáltatásai:
- Pillanatnyi forgatónyomaték kijelzése

- Utolsó mért adat tárolása
- Mérés mindkét irányba
- 10 nyomaték memória
- Elért nyomaték jelzése fénnyel és hanggal
- Tényleges és célnyomaték %-os összehasonlítása
- Kijelzés 5 különböző mértékegységben
- Két irányból olvasható kijelző
- Kijelző megvilágítás

- Automata kikapcsolás (3 perc)
A műanyag dobozban elhelyezett Extol digitális nyomaték adapter mellett 2 db adapter (3/8" és 1/4") is található. A nyomaték adapter 1/2"-os dugókulcshoz (nem tartozék) csatlakoztatható.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.42

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi
Extol

Extol

Extol: Hatékonyság és megbízhatóság a kéziszerszámok területén

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 

Az Extol márka a minőségi és megbízható elektromos kéziszerszámok, szerszámkészletek, hegesztéstechnika és mérőműszerek terén kínál magas színvonalú termékeket. Az Extol a felhasználók igényeire összpontosítva fejleszti és gyártja termékeit, hogy a szakemberek és otthoni barkácsolók minden javítási munkát, kihívást magabiztosan kezelhessenek.

Az Extol márka híres a minőségi anyagokból készült és tartósra tervezett termékeiről. Minden terméküket alapos teszteknek vetik alá, hogy biztosítsák a biztonságot, a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot. 

Termékpaletta

  • Az Extol elektromos kéziszerszámok kiváló választást jelentenek minden barkácsoláshoz vagy építkezéshez. Legyen szó fúrásról, csiszolásról, ragasztásról, fűrészerősről vagy vágásról, az Extol gépek hatékonyan és megbízhatóan végzik el a feladatot.

  • Kéziszerszámok és szerszámkészletek: Az Extol kéziszerszámok és szerszámkészletek széles választékát kínálja, ideértve a csavarhúzókat, villáskulcsokat, fogókat és sok más eszközt, amelyek megkönnyítik a munkát a műhelyben vagy otthon.

  •  Az Extol hegesztéstechnikai termékei kiváló minőségűek és megbízhatóak, hogy a hegesztési feladatokat gyorsan, hatékonyan lehessen elvégezni.

  • Az Extol mérőműszerei pontosak és megbízhatóak, hogy a pontos méréseket és beállításokat lehessen elvégezni mindenféle szerelési munka során.

Az Extol folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartson az iparági fejlődéssel és az új technológiákkal. Az innováció és a kiváló minőség iránti elkötelezettség segítségével az Extol mindig az élen maradhat a barkács eszközök terén.

​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

 

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz