Azonosító: 06410

Extol alsótartályos festékszóró 1000 ml (8865055)

8.070 Ft
db

Extol alsótartályos festékszóró. 
Az Extol festékszóróval a munkavégzés könnyed és gyors lehet, miközben a pontosságról sem kell lemondania. A tökéletes minőségű festékszóró magas teljesítményre képes, alacsony (3 bar) nyomáson, így kedvezőbb a festék tapadása, valamint kisebb a fröccsenés is. 
A légkompresszorhoz csatlakoztatható pisztoly (alu) fémtartályának űrtartalma 1000 milliliter. Fúvókája és tűje rozsdamentes fémből készült a vizes bázisú festékek miatt. 
A festékszóró szórónyílása 1,4 mm, 410 l/min anyag kijuttatására képes. Kiválóan használható a vízbázisú és a hígítós festékekhez egyaránt. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 1000 ml
  • Nyomás: 3 bar
  • Fúvókaméret: 1,4 mm
  • Súly (kg.): 0.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz