Azonosító: 06330

drPACK simítózáras tasak 2 L 10 db

230 Ft
db
Egységár: 23 Ft/db

drPACK simítózáras uzsonnás tasak, 2 literes 10 db.
A polietilén tasakok a háztartásokban mára nélkülözhetetlen szerepet töltenek be. Legyen szó akár zöldségek, gyümölcsök, vagy akár húsok, szendvicsek csomagolásáról, a simítózáras uzsonnás tasak kiváló megoldást biztosít az élelmiszerek higiénikus, hatékony és mégis költségkímélő csomagolására.
drPACK simítózáras uzsonnás tasak méretei: 10 db, 200 x 300 mm/tasak, átlátszó, háztartási uzsonnás tasak

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 300 mm
  • Szélesség: 200 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.07

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz