Azonosító: 06329

drPACK lezárható hűtőtasak 20 L 25 db

890 Ft
db
Egységár: 35,6 Ft/db

drPACK lezárható hűtőtasak 20 literes, 25 darab.
A környezetkímélő és az élelmiszerekre teljesen semleges polietilén tasakok a háztartásokban mára nélkülözhetetlen szerepet töltenek be. Legyen szó zöldségek, gyümölcsök, vagy akár húsfélék, szendvicsek és különböző készételek hűtéséről, tárolásáról és csomagolásáról, a ​lezárható extra méretű hűtőtasak kiváló megoldást biztosít az élelmiszerek higiénikus, hatékony és mégis költségkímélő, mélyhűtőben és fagyasztóban történő tárolására.
drPACK átlátszó, háztartási, lezárható hűtőtasak méretei: 25 db, 500 x 800 mm/tasak 25 db lezáróval.

Több szöveg

Méretek

  • Vastagság: 30µ
  • Hosszúság: 500 mm
  • Szélesség: 800 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.53

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz