Azonosító: 06309

Perforált frissentartó fólia 50 lap vékony Rollbox utántöltő

250 Ft
db
Egységár: 5 Ft/db

drPACK perforált frissentartó fólia 50 lapos, vékony Rollbox utántöltő Rollbox utántöltő, frissentartó fólia rendkívül könnyen kezelhető: segítségével megőrizheti az ételek frissességét, ízét, ugyanakkor a légmentes zárásnak köszönhetően a hűtőben tárolt ételek nem vesznek át más illatot, nem lesznek hűtő-szagúak. Kimondottan alkalmas különféle élelmiszerek (pl.: húsok, zöldségek, készételek, stb..) csomagolására, hűtőben vagy azon kívüli tárolására. Fagyasztóban is használható.

Környezetbarát polietilén fóliából készül és kimagaslóan jó nyúlási és tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak is.
drPACK Rollbox frissentartó vékony utántöltő fólia a Rollbox frissentartó fólia termékcsaládhoz használható, ám önállóan, a vékony tartó tok nélkül is kiválóan alkalmazható a konyhában.
frissentartó fólia méretei: 50 lapos, 22,5 méter hosszú, 290 mm széles, 450 mm-enként perforált, tekercselt, átlátszó, háztartási, frissentartó fólia. Magyar fejlesztésű, magyar termék, mely meghódította a világot!
A drPACK Rollbox frissentartó vékony utántöltő fólia a VÉKONY, PERFORÁLT ROLLBOX FRISSENTARTÓ FÓLIA ERDEI GYÜMÖLCS MINTÁS, MOZARELLA MINTÁS, KALOCSAI MINTÁS, ZÖLDFŰSZER MINTÁS, FŰSZER MINTÁS, SAJT MINTÁS, TÉSZTA MINTÁS, SONKA MINTÁS termékekhez használható, ám önállóan, a vékony tartótok nélkül is kiválóan alkalmazható a konyhában.
ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!
frissentartó fóliát ismerheti még az alábbi neveken is: konyhai csomagoló fólia, élelmiszercsomagoló fólia, habtálca fólia.(RXVYUOFAPT - Rollbox vékony utántöltő fólia perforált)

Több szöveg

Méretek

  • Vastagság: 9µ
  • Hosszúság: 22,5 m
  • Szélesség: 300 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.07

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz