Azonosító: 06292

Perforált frissentartó fólia vastag Rollbox 600 lap matyó mintás

1.890 Ft
1.701 Ft
Megtakarítás: 189 Ft
db
Egységár: 2,72 Ft/db

drPACK perforált frissentartó fólia, vastag Rollbox 600 lappal, matyó mintás.
Rollbox frissentartó fólia rendkívül könnyen kezelhető: segítségével megőrizheti az ételek frissességét, ízét, ugyanakkor a légmentes zárásnak köszönhetően a hűtőben tárolt ételek nem vesznek át más illatot, nem lesznek hűtő-szagúak. Kimondottan alkalmas különféle élelmiszerek (pl.: húsok, zöldségek, készételek, stb..) csomagolására, hűtőben vagy azon kívüli tárolására. Fagyasztóban is használható.Környezetbarát polietilén fóliából készül és kimagaslóan jó nyúlási és tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak is.
drPACK Rollbox frissentartó fólia vastag tartó tok + frissentartó fólia, a Rollbox frissentartó fólia vastag termékcsaládjához használható: ha kifogy belőle az induló 600 lapos frissentartó fólia tekercs, a tartó tok kupakjának levételével, mindössze 4 mozdulattal újratölthető a Rollbox frissentartó fólia utántöltővel. Az utántöltő behelyezésekor ügyeljen a fólia forgásirányára, melyet nyíl jelöl a tartó tokon.
frissentartó fólia méretei: 600 lapos, 270 méter hosszú, 290 mm széles, 450 mm-enként perforált, tekercselt, átlátszó, háztartási, frissentartó fólia, mintás tartó tokkal. Magyar fejlesztésű, magyar termék, mely meghódította a világot!
ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!
frissentartó fóliát ismerheti még az alábbi neveken is: konyhai csomagoló fólia, élelmiszercsomagoló fólia, habtálca fólia.

Több szöveg

Méretek

  • Vastagság: 9µ
  • Szélesség: 87 mm
  • Magasság: 313 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.83

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz