Azonosító: 06146

Dremel EZ SpeedClic: csiszolótüske és csiszolószalagok (SC407) (2615S407JA)

1.500 Ft
db

Dremel EZ SpeedClic: csiszolótüske és csiszolószalagok. (SC407)
A Dremel csiszolótermékei a márkától már megszokott miniőségben készültek el az Ön számára. Az EZ SpeedClic csiszolótüske és csiszolószalag az egyik legideálisabb megoldás gyors anyaglehordáshoz. Az EZ SpeedClic tüske gyors váltása lehetővé teszi a csiszolószalag gyors cseréjét, így a munkavégzés könnyű és gyors lehet. Húzza ki, helyezze el és nyomja rá, ilyen egyszerű!
A csomagolás tartalma: 1 EZ SpeedClic csiszolótüske, 1 csiszolószalag, 13 mm, 60-as szemcseméret (408), 1 csiszolószalag, 13 mm, 120-as szemcseméret (432). 

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 3,2 mm (Munkaátmérő: 13 mm)
  • Hosszúság: 36 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.008

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz