Azonosító: 06129

Dremel fűrésztárcsa 31,8 mm (546) (26150546JB)

2.540 Ft
db

​Dremel fűrésztárcsa. (31,8 mm)
A Dremel fűrésztárcsája segítségével a munkavégzés gyors, pontos és kényelmes. A precíziós fűrészlap finoman, tisztán és egyenesen vág mindenféle fában. Tökéletes laminált és fapadló burkolatokhoz és vékony falemezekhez. Munkaátmérője: 31,8 mm.
Szénacélból készült, a 48 hajlított foga a pontos vágást teszi lehetővé egészen 6,35 mm-ig. Csak a Dremel 670 mini fűrész szerelvénnyel használható. 

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 3,2 mm (Munkaátmérő: 31,8 mm)

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.003

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz