Azonosító: 06112

Dremel EZ SpeedClic: Vékony vágókorongok, 5-ös csomag. (SC409) (2615S409JB)

3.030 Ft
db
Egységár: 606 Ft/db

​Dremel EZ SpeedClic: vékony vágókorongok, 5-ös csomag.
A Dremel 5 darabos EZ SpeedClic: vékony vágókorong készlete minden barkácsoló számára kifejezetten hasznos, hiszen minősége kifogástalan, tartóssága magas. A készlet öt darab 38 milliméter munkaátmérőjű vékony vágókorongot tartalmaz, amelyek üvegszál erősítésűek és alig 0.75 milliméter vastagok. Tökéletesen alkalmazhatók mindenféle fém precíz vágásához.
Az EZ SpeedClic gyorsváltó rendszernek hála, a cseréhez nem szükséges kulcs, így a munka még gyorsabb lehet.Maximális munkamélység: 14 mm; maximális ford/perc: 35.000 ford/perc.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 3,2 mm (Munkaátmérő: 38 mm)

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz