Azonosító: 06047

Dremel flexibilis szár (225) (26150225JA)

9.730 Ft
db

​Dremel flexibilis szár.
A Dremel flexibilis szerszámszára kitűnő választás a barkácsolók számára, hiszen a szerelvény segítségével pontos, aprólékos munkákat lehet végezni még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. A kényelmes fogású markolat segítségével ujjheggyel vezérelhető a vágás, köszörülés, csiszolás, polírozás és még sok minden más. Beépített tengelybiztosító gomb, a tartozékok gyors és egyszerű cseréjéhez.
A flexibilis szár 127 mm-es hajlítási sugara biztosítja a rugalmas és kényelmes használatot. A gyorscsatlakozóval másodpercek alatt felszerelhető a Dremel szerszámgépére.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.35

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz