Azonosító: 05753

Iweld Dynareg Propán-bután nyomáscsökkentő 20/1,5bar - egy manométerrel (5DRGPB201SM)

22.790 Ft
227
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
227
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az Iweld Dynareg PB-gáz ​ipari, palack nyomáscsökkentő európai tervezésű és gyártású gázszerelvény. A maximum bemeneti nyomása 20 bar, a maximum kimeneti nyomása 1,5 bar. A nyomáscsökkentő bemeneti csatlakozása W21,8 x 1/14"LH, a kimeneti csatlakozása G3/8"LH. 

Masszív, erősebb és tartósabb megjelenésű, a kategóriájában hasonló termékeknél kb. 20-40%-kal nehezebb a nyomáscsökkentő ház. ​Az Iweld Dynareg PB-gáz ​ipari palack  nyomáscsökkentő kiváló minőségű, precízen kovácsolt sárgaréz teste korrózióálló bevonattal készült. 

A termék hosszú élettartamát biztosítja a cserélhető kimeneti csatlakozó menet, a ház megbontása nélkül javítható szabályozó szelep és a törhetetlen és javítható integrált biztonsági szelep.    

Méretek

 • Hosszúság: 200 mm
 • Szélesség: 130 mm
 • Magasság: 140 mm

Műszaki adatok

 • Gáztípus: PB-gáz
 • Egyéb adatok:
  Bemeneti csatlakozás W21,8x1/14"LH
  Kimeneti csatlakozás G3/8"LH
  ​EN 2503 ISO 9001
 • Súly (kg.): 0.89

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
Iweld

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz