Azonosító: 05453

Bosch PFS 3000-2 festékszóró rendszer (0603207100)

45.420 Ft
34.065 Ft
Megtakarítás: 11.355 Ft
680
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
680
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch PFS 3000-2 hordozható festékszóró rendszere​ 650 W-os motorral készült. Az ALLPaint technológia biztosítja a különböző festéktípusok optimális felvitelét a 2 fajta festékfecskendő segítségével. A fehér színű fúvóka a falfestékhez, a szürke pedig a lakkfestékhez és lazúrhoz készült. A praktikus Bosch SDS technológiával a tartály teteje könnyen eltávolítható, így a festékek gyorsan utántölthetők és a tisztítás is egyszerűbb. A ConstantFeed festéktartály teszi lehetővé az egyenletes festékellátást a fej fölötti vagy padlóhoz közeli munkák alkalmával is. A festéktartály űrtartalma 1 liter. A festékmennyiség-szabályozás fokozatmentes. A Bosch PFS 3000-2 hordozható festékszóró kompakt háza vállpánttal felszerelt a kényelmesebb munkavégzés érdekében. A légtömlő 2 méter hosszú. A szórópisztoly ergonomikus, csúszásmentes markolata elősegíti a stabil fogást, így a biztonságos használatot. A SprayControl Technology rendszerű Bosch PFS 3000-2 hordozható festékszóró rendszer kiválóan alkalmas a barkácsolóknak is.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Szállítási teljesítmény: 2 m² /perc
 • Festékfelhordás: 300 ml/perc
 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 650 W
 • Tartálytérfogat: 1 l
 • Súly (kg.): 2.8
 • Gép súlya (kg.): 2.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Fúvóka falfestékhez (fehér),
  Fúvóka lakkfestékhez és lazúrhoz (szürke),
  Festékszűrő,
  Tisztítókefe,
  Tartóheveder,
  1000 ml-es festéktartály fedéllel

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz