Azonosító: 05378

Gorenje kerámialapos tűzhely EC57338AX

142.500 Ft
1425
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A 3 + 1 év akció 2016. október 1-jétől 2016. december 31-ig tart. A Jótállási Nyilatkozat 3 plusz 1 évre (csak a 2016. október 1. és 2016. december 31. közötti időszakban vásárolt készülékekre) vonatkozik. A +1 év funkcionális garancia csak a vásárlást igazoló számla, eredeti (sárga-szürke) garanciajegy és a www.gorenje.hu/garanciaregisztracio weboldalon történő regisztráció együttes megléte esetén érvényesíthető! Regisztrációt 2017. január 31-ig áll módunkban elfogadni.

​Gorenje EC57338AX kerámialapos tűzhely. A patinás szlovén gyártó egyik legjobb villanytűzhelye üvegkerámia főzőfelülettel rendelkezik. A termék "A-10%" energiaosztály besorolással bír. Mind a négy főzőzóna Hi-light főzőfelülettel van felszerelve, amely önmagában garancia a kifogástalan minőségre. A multifunkciós sütője 59 liter űrtartalmú, elektronikus programórával és mechanikus hőmérséklet beállítással is rendelkezik. A termék Essential dizájnvonalával és rozsdamentességével lesz konyhája egyik legbecsesebb dísze. Fogantyúja és gombjai ergonomikusak, inox színűek. Átkapcsolható feslő és infragrill fűtőszála, alsó és felső fűtése, ventilátoros fűtése, StayWarm melegen tartó rendszere, AquaClean és Pizza funkciói mind-mind az Ön segítségére lesznek. GenteClose ajtócsukódási rendszere pedig a komfortos használatot segíti elő a lassú ajtózáródással. A sütőrács, a zománcozott mélytálca, a lapos tepsi, a teleszkópos sütősín és a biztonsági rendszer is mindnyájan az EC57338AX tartozékai. Nem is beszélve a tripla üvegezésű sütőajtóról, a mechanikus biztonsági ajtóreteszről, a DSC hűtőrendszerről és a maradékhő kijelzésről. Tisztítása gyerekjáték, a tökéletes zománcozásnak hála. 

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 600 mm
 • Szélesség: 500 mm
 • Magasság: 850 mm

Műszaki adatok

 • Zajszint: 46 dB(A)
 • Csatlakoztatási teljesítmény: 9500 W
 • Bal első főzőzóna: Kétkörös Hi-light bővíthető főzőfelület 18/12 cm, 1,7 kW
 • Bal hátsó főzőzóna: Hi-light főzőfelület 14,5 cm, 1,2 kW
 • Jobb hátsó főzőzóna: Kétkörös Hi-light bővíthető főzőfelület 14×25 cm, 2 kW
 • Jobb első főzőzóna: Hi-light főzőfelület 14,5 cm, 1,2 kW
 • Súly (kg.): 47

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Légkeverés+grill
 • Alsó/ felső sütés

Tartozékok

 • Zománcozott sütőlap

Megjelenés

 • Előlap színe, anyaga: Inox


Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést.A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken.A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között.Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz