Azonosító: 05338

Paradicsom daráló, inox (14011)

7.490 Ft
db

A kiváló olasz formatervezésű, inox paradicsomdaráló, passzírozó készülék rozsdamentes acélból készült. Magassága 295 mm, a tölcsér mérete 175 x 225 x 130 mm. A paradicsomdaráló egyszerűen és gyorsan összeszerelhető és könnyedén használható. A passzírozó készülék képes szétválasztani a paradicsomhúst és a héjat. A paradicsompüré az alul lévő hosszabb csúszdán folyik ki, a héj pedig felette a másik oldalon lévő rövidebb csúszdán, így ajánlott mindkét helyre tálat helyezni. A paradicsomdaráló nehézség nélkül tisztántartható, időnként a forgó részt érdemes zsiradékkal kezelni. 

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Hosszúság: 175 mm
  • Szélesség: 225 mm
  • Magasság: 295 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Rozsdamentes acél, műanyag
  • Fül, nyél anyaga: Fém
  • Súly (kg.): 1.11

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

​Használata1. A daráló betétet helyezze a váz közepébe úgy, hogy a betét tömör része a hajtókar felé álljon, és a rugó függőleges irányban legyen.2. Nyomja lefelé a betétet annyira, hogy a hajtókar könnyedén becsavarható legyen.3. Az óramutató járásával megegyezően tekerje be a hajtókart.4. A levezető tölcsért helyezze a vázon kialakított helyre.5. A lefogató csavarral rögzítse a paradicsomdarálót az asztalhoz.6. Tegyen a paradicsomdaráló két oldalára egy-egy tálat a lének és a héjnak, majd kezdje meg a darálást.
A kattanó hang, mely használat közben hallható, a rendeltetésszerű használatnak megfelel, teljesen normális jelenség, a szerkezet ilyenkor a héjat távolítja el. 
A tökéletes működés érdekében a paradicsomdarálót minden használat után alaposan mossa el és szárítsa meg.Soha ne hagyjon beleszáradni semmit, mert az egész szerkezetet tönkreteheti.
A paradicsompüré az alján lévő "hosszabb" csúszdán fog előre lefolyni, míg a héj a felette lévő "rövidebb" csúszdán, tehát mindkét helyre tálat célszerű rakni.
Tisztítása1. Az óramutató járásával ellenkezőleg tekerje ki a hajtókart, hogy a daráló betétet ki tudja venni.2. A daráló betétből vegye ki a rugót és minden részt alaposan mosson el. 3. Törölje a paradicsomdarálót szárazra, majd a rugós részt kevés étolajjal kenje be.4. Kerülje a karcosodást okozó eszközök és szerek használatát.

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz