2x SuperShop pont
 

Azonosító: 05147

Muta Jumbo ágvágó olló rávágó, racsnis (10550)

11.190 Ft
10.071 Ft
Megtakarítás: 1.119 Ft
200
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
200
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Muta Jumbo áttételes, racsnis ágvágó olló hossza 710-1050 mm között állítható a teleszkópos, erősített alumínium nyél segítségével. A nyelek hosszúsága fokozatosan rögzíthető. Az ergonomikus, csúszásgátlós markolata biztosítja a kényelmes és folyamatos munkavégzést. A fejrész hossza 230 mm.

A vágópenge típusa rávágó, tapadásmentes teflon bevonattal. Ez a pengetípus kíméletesebb vágási módot eredményez. Jellemzi még a kampósvégű, fogazott üllőrész. Az áttételes segítővel és a különleges racsnis szerkezettel felszerelt ágvágó az extra vastagságú ágak eltávolításához is kiválóan alkalmazható (ami az ollóba belefér). A nyesés nem egy vágással, hanem többszöri összezárással történhet. Az olló kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos kétkezes munkavégzést.

Muta  Jumbo áttételes ágvágó olló könnyen, egyszerűen kezelhető, alkalmas több éves vastagabb ágak egy mozdulattal történő levágására is. Ajánlott a professzionális, rendszeres metszési feladatok elvégzésére a kertgondozási és gyümölcstermesztési munkálatok során.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 710-1050 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 1.89

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Változatok

Variációk

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz