Azonosító: 05147

Muta Jumbo ágvágó olló rávágó, racsnis (10550)

10.480 Ft
104
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
104
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Muta Jumbo áttételes, racsnis ágvágó olló hossza 710-1050 mm között állítható a teleszkópos, erősített alumínium nyél segítségével. A nyelek hosszúsága fokozatosan rögzíthető. Az ergonomikus, csúszásgátlós markolata biztosítja a kényelmes és folyamatos munkavégzést. A fejrész hossza 230 mm.

A vágópenge típusa rávágó, tapadásmentes teflon bevonattal. Ez a pengetípus kíméletesebb vágási módot eredményez. Jellemzi még a kampósvégű, fogazott üllőrész. Az áttételes segítővel és a különleges racsnis szerkezettel felszerelt ágvágó az extra vastagságú ágak eltávolításához is kiválóan alkalmazható (ami az ollóba belefér). A nyesés nem egy vágással, hanem többszöri összezárással történhet. Az olló kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos kétkezes munkavégzést.

Muta  Jumbo áttételes ágvágó olló könnyen, egyszerűen kezelhető, alkalmas több éves vastagabb ágak egy mozdulattal történő levágására is. Ajánlott a professzionális, rendszeres metszési feladatok elvégzésére a kertgondozási és gyümölcstermesztési munkálatok során.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 710-1050 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 1.89

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Változatok

Variációk

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz