Mit ad e könyv? Több mint 100 forró receptet perfekt grillezőknek: hús, hal, szárnyas, zöldség és desszert elkészítéséhez, köztük olyan pompás falatokkal, mint a fűszeres csirkeszárnyak (Chicken Wings) és a burgerek, klasszikusokkal, mint pl. a New Yorker Strip Staeks és őseredetikkel, mint az egészben sütött pulyka vagy a sörösdobozon sült csirke receptje, továbbá fűszerkeverékek, marinádok, mártások és saláták elkészítésének variációt. - Minden fontos tudnivalót: Milyen legyen a jó parázs? Jobb-e a faszén, mint a brikett? Hogyan érhető el a legjobb füstaroma? - Szakemberek garantált tudását, Weberék speciális ötleteivel együtt: az "igazi" grillsütéshez, faszén-pártiak legjobb fortélyaival, a húsok helyes felszeletelésének lépésről lépésre történő bemutatásával, füstölési tippekkel, továbbá a sütési-párolási idők megannyi praktikus és áttekinthető táblázatával.
A Barbecook festett acél füstölőhordó használata, lehetőséget nyújt egy újfajta ételkészítési technika kipróbálására. A füstölés az egyik legegészségesebb készítési módja az ételeknek, mert nincs...
Ez a grillnyárs fanyéllel 6 db -os szett fém fejjel rendelkezik. Ideális grillezések, nyársalások alkalmával. Hosszuk 40 cm .