Azonosító: 04490

Extol professzionális tűzőgép (8851100)

6.890 Ft
db

 

Az Extol Premium professzionális tűzőgép fekete színű szénacél házzal készült, biztonsági zárral ellátott. A tűzőgép tetején található csavarral állítható be az ütés erejének nagysága. A szerkezete teljes egészében fémből gyártott, így jó az ellenálló képessége. 

Az ergonomikus kialakítású fémmarkolat elősegíti a hosszabb időn keresztül, egy kézzel történő könnyű munkavégzést. A tűzőgéphez használhatóak a hagyományos téglalap alakú, 11,3x0,7x4-14 mm méretű kapcsok. 

A nagy kapacitású tár teszi lehetővé a folyamatos, utántöltés nélküli munkavégzést. A hátsó töltéssel a kapcsok cseréje egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Az Extol Premium professzionális tűzőgép használata a barkácsolók számára is ajánlott. ​Így is ismerheti: kapocspisztoly, kárpitos tűzőgép, kapcsozó gép. 

Ajánlott tűzőkapcsok : 8852505, 8852504, 8852503, 8852502, 8852501.

Méretek

 • Hosszúság: 20 mm
 • Szélesség: 155 mm
 • Magasság: 100 mm

Műszaki adatok

 • Anyaga: szénacél
 • ISO: 9001-14001
 • Egyéb adatok: Kapocsméret 4-14 mm
 • Súly (kg.): 0.65

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Extol

Extol

Extol: Hatékonyság és megbízhatóság a kéziszerszámok területén

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 

Az Extol márka a minőségi és megbízható elektromos kéziszerszámok, szerszámkészletek, hegesztéstechnika és mérőműszerek terén kínál magas színvonalú termékeket. Az Extol a felhasználók igényeire összpontosítva fejleszti és gyártja termékeit, hogy a szakemberek és otthoni barkácsolók minden javítási munkát, kihívást magabiztosan kezelhessenek.

Az Extol márka híres a minőségi anyagokból készült és tartósra tervezett termékeiről. Minden terméküket alapos teszteknek vetik alá, hogy biztosítsák a biztonságot, a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot. 

Termékpaletta

 • Az Extol elektromos kéziszerszámok kiváló választást jelentenek minden barkácsoláshoz vagy építkezéshez. Legyen szó fúrásról, csiszolásról, ragasztásról, fűrészerősről vagy vágásról, az Extol gépek hatékonyan és megbízhatóan végzik el a feladatot.

 • Kéziszerszámok és szerszámkészletek: Az Extol kéziszerszámok és szerszámkészletek széles választékát kínálja, ideértve a csavarhúzókat, villáskulcsokat, fogókat és sok más eszközt, amelyek megkönnyítik a munkát a műhelyben vagy otthon.

 •  Az Extol hegesztéstechnikai termékei kiváló minőségűek és megbízhatóak, hogy a hegesztési feladatokat gyorsan, hatékonyan lehessen elvégezni.

 • Az Extol mérőműszerei pontosak és megbízhatóak, hogy a pontos méréseket és beállításokat lehessen elvégezni mindenféle szerelési munka során.

Az Extol folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartson az iparági fejlődéssel és az új technológiákkal. Az innováció és a kiváló minőség iránti elkötelezettség segítségével az Extol mindig az élen maradhat a barkács eszközök terén.

​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

 

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz