Azonosító: 01752

Pce-SG Refraktométer fagyálló folyadékok mérésére

9.990 Ft
db

A PCE-SG refraktométer alkalmas a fagyálló folyadékok bevizsgálására (etilén-glikol, propilén glikol) vagy az akkumulátor sav ellenőrzésére. A mérési tartomány: 0°C és -60°C, savnál: 1.100 sg- 1400 sg. A skála az SG érték mellett tartalmazza a folyadék konkrét minőségi jelölését is: cserélendő, megfelelő, jó. Az automatikus hőmérséklet kompenzáció (ATC) lehetővé teszi a termék használatát a különböző környezeti hőmérsékleteken.

Szállítási tartalom: refraktométer, pipetta, kalibráló csavarhúzó, doboz, használati utasítás

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Tulajdonságok: Pontosság  ±5 °C, ±5 °C, ±0,01 SG
    Felbontás  5 °C, 5 °C, 0,01 SG
    Méret  157 x 29 mm
    Tömeg  230 g
  • Súly (kg.): 0.6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi

PCE-Group

A német PCE-Group profi ipari műszereket és egyéb mérőeszközöket gyárt immár több, mint 10 éve. Spanyolországtól Oroszországig több országban megtalálhatóak termékeik, melyek száma meghaladja a kétezret. Professzionális minőség és megfizethető ár jellemzi a termékeket. Az ipar minden területére van megoldásuk. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ezen termékek megfelelnek a modern technikai igényeknek és előírásoknak.
Kínálatunkban PCE-Group lézeres távolságmérőkPCE-Group endoszkópokPCE-Group hőmérsékelt és páratartalom mérők, PCE-Group multiméterekPCE-Group szigetelésvizsgálókPCE-Group napenergia mérőkPCE-Group szélsebesség mérőkPCE-Group infrahőmérőkPCE-Group refraktométerek találhatók.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz