A főzés pusztán csak bátorság kérdése (szokta volt mondani egy kedves barátom). Különösen igaz ez a megállapítás, ha vadhúsból próbálunk meg valami csodálatosat alkotni, terített asztalra varázsolni. Ugyanakkor őrült és eszement történetekkel fűszerezni a konyhaművészet remekeit még nagyobb bátorságról (vagy éppen botorságról) tesz tanúbizonyságot. Tisztelettel jelentem én mindkettőt megpróbáltam és ennek eredményét, illetve ezek színes elegyét tarthatja kezében a kedves olvasó ha már rászánta magát, hogy pénzt áldoz eme lábosokban, különböző sütőkészségekben és megkopott klaviatúrákon összeeszkábált szösszenetekért.
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...