Azonosító: 04246

Barbecook füstölőforgács tartó szett

8.990 Ft
db

Barbecook füstölőforgács tartó szett használatával egyedülállóan különleges íz adható a hideg füstöléssel készített ételeknek, valamint ezek az élelmiszerek hosszabb ideig is eltarthatók. A füstölőfa kiválóan használható pl: a füstölőhordókban és a tetővel ellátott grillezőkben. Alkalmazása egyszerű, egy füstölőforgács tartóspirált fel kell tölteni az apró szemű füstölőforgácsporral. A különböző illatokban (mesquite és hickory) kapható forgácspor felizzítása teamécsessel történik. ​A hideg füstölési eljárás 4 - 7 órán keresztül is tarthat. Ez a módszer a legelőnyösebben akkor végrehajtható, ha a külső hőmérséklet kevesebb, mint 25 °C. A hideg füstölés menetét ajánlott óránként ellenőrizni a fedél felemelésével, ez lehetővé teszi a friss oxigén bejutását, amely ösztönzi a füstölést.
Barbecook grill tartozékok használata, számtalan új és különleges élménnyel gazdagíthatja, szabadidejének hasznos eltöltése közben! 

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 210 mm
  • Magasság: 50 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.66

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartozékok

  • Tartozékok: füstölőforgács tartóspirál, teamécses, forgácspor

Üzemmódok

Barbecook

Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz