Azonosító: 04201

Barbecook faszenes grill Major Black

44.900 Ft
449
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
449
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Barbecook Major Black kerti faszenes grill kiválóan használható akár fedél nélkül is. A speciális QuickStart ® rendszerrel egyszerűen és könnyedén begyújtható a grillsütő. Mindössze pár újságlapot kell a kürtőbe helyezni, némi faszenet pedig a zománcozott tálba. A kürtő alján található tolófogantyúnál gyújtható be a papír, és itt állítható a bejutó levegőmennyiség is. ​A Barbecook Major Black kerti faszenes grillsütő 15 perc múlva kész a sütésre! A 2 fogantyús, 500 mm átmérőjű, krómozott grillrács négyféle magasságba állítható, így szabályozható a grillezési hőmérséklet. A grillező zománcozott, melegen tartó ráccsal is felszerelt. A többfunkciós QuickStop ® rendszerrel a faszenes grill nagyfokú stabilitása érhető el, a talprészben elhelyezkedő víztartály feltöltésével. Ezenkívül, amennyiben a grillsütő felborulna, a víz azonnal el tudja oltani a parazsat. Valamint, a grillezés végeztével a készülék takarítása is biztonságosabb és gyorsabb, a hamut csak bele kell seperni a víztartályba, és a lehűlt maradványok könnyen kiönthetők. A Barbecook Major Black faszenes grill krómozott fogantyúja szintén a biztonságos kezelést segíti elő, mert elkerülhető a forró részekhez való hozzáérés. A krómozott fül biztosítja a kerti grill helyváltoztatását is. A faszenes sütő fekete színű, zománcozott tállal, kürtővel, szélvédővel és talppal készült. A Dome grillfedél alkalmazása is növeli a főzés kényelmét, ugyanis a faszéntűz hőjét rátükrözi az ételre, ez teszi lehetővé egyszerre a mindkét oldali grillezést és főzést. A Dome grillfedél külön megrendelhető. A Barbecook  Major Black faszenes grill használatával, akár 10 személy számára is elegendő ételmennyiség készíthető. Töltsön minél több időt a természetben és ezzel egy időben, használja ki egy jó társasággal, a faszenes sütés örömeit! Hobbi grillezőknek ajánljuk.  
Barbecook grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség és könnyű használhatóság jellemzi. Nézze meg a Barbecook Major Black faszenes grillsütő termékről készült videót, kattintson a kis képre!  

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 500 mm
  • Magasság: 970 mm

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: Ø 500 mm
  • Egyéb adatok: QuickStart ® begyújtórendszer, QuickStop ® rendszer
  • Súly (kg.): 10.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Szabadonálló

Tartozékok

  • Tartozékok: grillrács, melegen tartó rács

Üzemmódok

Barbecook

Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz