Amit Ön most a kezében tart, nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga. Mindannyian tudjuk, hogy egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban attól függ, hogy a számára legmegfelelőbb üzemanyaggal működtetik-e. A legbonyolultabb és legérzékenyebb szerkezetet, saját szervezetünket azonban ritkán juttatjuk a számára legjobb üzemanyaghoz, táplálékhoz. Talán azért, mert azt gondoljuk, hogy ami egészséges, az íztelen, élvezhetetlen, vagy legalábbis drága.
Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona...
Mit főzzek? – teszi fel magának naponta a kérdést sok háziasszony a világon. Mit főzzek, ami hamar elkészül, nem drága, finom, és még a gyerekek is megeszik? Mit főzzek, ami mindezen túl még...
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és...