Azonosító: 04161

Bosch GBH 2400 fúrókalapács kofferben (0611253803)

73.490 Ft
39.890 Ft
Megtakarítás: 33.600 Ft
796
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
796
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GBH 2400 SDS-Plus fúrókalapács kiemelkedő fúrásteljesítményű készülék. Ergonomikus kialakításának és csekély súlyának köszönhetően kényelmesen használható a fej fölött végzett munkáknál is. A fúrókalapács robusztus tömbszerkezete hozzájárul a készülék hosszú élettartamához. A Bosch GBH 2400 fúrókalapács véső és ütőfunkciója által többféleképpen, multifunkcionálisan alkalmazható. Az SDS-Plus szerszámbefogás optimális erőelosztást biztosít a 2-4 kg-os fúrókalapácsoknak. A biztonságos munkavégzés érdekében a készülékbe túlterhelés elleni kuplung került beépítésre. A pontos előfúrás biztosításáért a fordulatszám fokozatmentesen szabályozható. ​A Bosch GBH 2400 fúrókalapáccsal acélban és fában történő fúráskor ütés-stop funkció, vésési feladatoknál a forgás leállító teszi lehetővé az ideális munkavégzést. A beszorult fúrók kiszabadítását a készülék jobbra illetve balra történő forgása segíti. A Bosch GBH 2400 fúrókalapács fő és pótfogantyúja Softgrip lágybevonattal készült a csúszásmentes fogásért. A kábelszakadás megelőzésére gömbhüvellyel felszerelt. A készülék ajánlott fúrási tartománya 8 - 16 mm. A tengelynyak átmérője 50 mm. A Bosch GBH 2400 fúrókalapács szállítását és tárolását megkönnyíti a műanyag szerszámkofferben való elhelyezése. ​A Bosch GBH 2400 SDS-Plus fúrókalapács barkácsolóknak is ajánlott.                                               

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 720 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 900 ford./perc
 • Ütésszám: 0 - 4.000 1/perc
 • Feszültség és frekvencia: 230 – 240 V / 50 – 60 Hz
 • Max. furat-Ø betonban: 4 - 24 mm
 • Egy ütés energiája: 0 - 2,7 J
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 30 mm
 • Súly (kg.): 2.75
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: - Mélységütköző 
  - Kiegészítő fogantyú

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz