Azonosító: 04153

Campingaz Blossom hűtőtáska 30 L

6.920 Ft
db

A Campingaz Blossom hűtőtáska 30 literes nagyméretű és összecsukható hűtőeszköz. A hűtési hatása a hűtőboxokéval vetekszik. Széles, állítható vállpánttal, kézi fogópántokkal, oldalzsebbel és húzózárral is rendelkezik. Kényelmesen hordozható vállon vagy akár kézben is. Szigetelése egy speciális, zárt sejtű technológiával készült, így az esetleges folyadékszivárgás esetén a mérgező penész keletkezésének veszélye nem áll fenn. Bevásárlásra, családi piknikezésre vagy nyáron a strandra is kiválóan használható.
A Campingaz Blossom hűtőtáska Freez'Pack jégakkukkal hűthető, melyek meghosszabbítják a hűtő hatást. A jégakku több méretben is kapható, használat előtt mérettől függően 2-4 órával mélyhűtőbe kell helyezni. Étel, ital vagy gyógyszer hosszabb távú hűvösen tartására is alkalmas. Nem tartalmaz mérgező anyagot. Az akku könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 30 L
  • Egyéb adatok: Befogadó képessége 9 x 1,5 literes palack Hűtőhatása 12 óra 45 perc Freez'Pack jégakkukkal /nem része a csomagnak/
  • Súly (kg.): 0.765

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak.

Üzemmódok

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz