Azonosító: 04057

Bosch GLM 150 lézeres távolságmérő (0 601 072 000)

80.710 Ft
807
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
807
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GLM 150 lézeres távolságmérő felhasználóbarát mérőműszer beltéri használatra. Új funkciókkal van ellátva, pl. részmagasság mérés, magasságszámítás és tetők hajlásszögének mérése. 150 méterig milliméter pontossággal mér térfogatot, hosszúságot, felületet. Egyszerűen kezelhető, intuitív menürendszerrel rendelkezik és nagy, 4 soros kijelzővel van ellátva. IP 54-es por és fröccsenő víz elleni védelemmel van ellátva az egész készülék beleértve az elemtartó rekeszt is. A multifunkciós mérőcsúcs a nehezen hozzáférhető helyeken és a széleken is pontos mérést garantál. Az utolsó 30 mérési adatot képes eltárolni. A csomag tartalma: hordszíj, gyártói tanúsítvány, 4 x 1,5 V LR03 (AAA) elem és egy védőtáska,melyben biztonságosan és kényelmesen szállíthatja a mérőműszert.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 120 mm
 • Szélesség: 66 mm
 • Magasság: 37 mm

Műszaki adatok

 • Lézerdióda: 635 nm, < 1 mW
 • Energiaellátás: Elemes
 • Lézerosztály: 2
 • Mérési tartomány: 0,05 – 150 m
 • Max. mérési idő: 4 mp
 • Tulajdonságok: Mérési pontosság, tipikus: ± 1 mm
  Mérési idő, tipikus: < 0,5 s 
  Áramellátás: 4 x 1,5-V-LR03 (AAA) 
  Kikapcsolási automatika: 5 min.
  Mértékegységek: m/cm/mm
  Memóriaértékek száma: 30
  Elem élettartama, kb. (egyedi mérés): 30.000
  Elem élettartama, kb. (üzemidő): 5 óra
  Por és fröccsenő víz elleni védelem: IP 54
 • Súly (kg.): 0.24

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Hordszíj, Gyártói tanúsítvány, Védőtáska, 4 x 1,5 V LR03 (AAA) elem

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz