Azonosító: 04032

Bosch LR 1 lézervevő (0 601 015 400)

44.710 Ft
447
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
447
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch LR 1 lézervevő erős, stabil mérőműszer gumibevonatú burkolattal. Kiválóan használható bel- és kültéri munkákhoz egyaránt, akár 200 m hatótávolságig, a GRL 400 H és GRL 300 HV Professional forgólézerrel együtt. A lézervevő lézersugár-szintje optikailag és akusztikusan is beállított. Két méréspontossági fokozattal és háromfokozatú hangszóróval rendelkezik. Az automatikus kikapcsolási funkciója 5-8 perc után lép működésbe. A Bosch LR 1 lézervevő mágneseket is tartalmaz a biztosabb rögzítésért. A mérőlécek odaerősítésére univerzális tartóval rendelkezik. A lézervevő egy darab 9 voltos elemmel működtethető. 

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 30 mm
 • Szélesség: 73 mm
 • Magasság: 148 mm

Műszaki adatok

 • Energiaellátás: Elemes
 • Tulajdonságok: Vevő hatótávolsága 0 – 200 m   
  IP 65 por és fröccsenő víz elleni védelem   
  Mérési pontosság (finom/durva) ± 1 mm/± 3 mm
  Automatikus kikapcsolás 5–8 perc után
 • Súly (kg.): 0.36

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Alkalmazási területek: A GRL 400 H és GRL 300 HV Professional forgólézerrel együtt használható.

Tartalma

 • Csomag tartalma: Tartó, 1 x 9 V 6LR61 (blokk) akku

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz