Azonosító: 03303

E/4555 Express Cerko forrasztó 22 mm

9.290 Ft
db

Az E/4555 Express Cerko forrasztó magas hőmérsékleten (2400 C°) oxigén nélkül működtethető. A teljes hossza 250 mm. A gázfogyasztása 210 g/h. 
Rézcső lágyforrasztás Ø 22 mm
Rézcső keményforrasztás Ø 22 mm
Acél vagy rézkábel Ø 14 mm
Acél profil  10 x 10 mm. 
Az Express forrasztó használata ajánlott a barkácsolók számára is.
Így is ismerheti: gáz forrasztópáka

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 250 mm
  • Szélesség: 40 mm

Műszaki adatok

  • Gáztípus: PB-gáz
  • Gázfogyasztás: 210 g/h
  • Súly (kg.): 0.13

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, így fontos a légutánpótlás!

Express

A Guilbert Express 1905-ben alakult francia cég, mely forrasztó berendezésekre szakosodott. Egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát. Az első szabadalmat Guilbert Leo vezette be a piacra. E szabadalmak száma évről évre csak nőtt, melyek megkönnyítették a felhasználók életét. Az Express márkájú termékeket számos szakember tudja hasznosítani igen változatos tevékenységi ágazatokban. (építőipar, mezőgazdaság) A termékek több, mint harminc országban, öt kontinensen jelen vannak. Minden országban sikerült alkalmazkodni a sajátos nemzeti előírásokhoz (gázpalack csatlakozó , szabályozók stb.)  Figyelem, megértés és innováció. Ez a 3 szó az alapja a Guilbert Express sikerének.

Variációk

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz