Azonosító: 03297

E/4541 Express forrasztó 11,5 mm

8.290 Ft
db

Az ​E/4541 Express forrasztó koncentrált, szúró lánggal működő égőszár. Ideális precíziós munkákhoz. A teljes hossza 110 mm. A gázfogyasztása 25 g/h. 
Rézcső lágyforrasztás Ø 12 mm
Rézcső keményforrasztás Ø 4 mm
Acél vagy rézkábel Ø 3 mm
Az Express forrasztó használata ajánlott a barkácsolók számára is.
Így is ismerheti: gáz forrasztópáka

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 11,5 mm
  • Hosszúság: 110 mm

Műszaki adatok

  • Gáztípus: PB-gáz
  • Gázfogyasztás: 25 g/h
  • Súly (kg.): 0.08

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, így fontos a légutánpótlás!

Express

A Guilbert Express 1905-ben alakult francia cég, mely forrasztó berendezésekre szakosodott. Egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát. Az első szabadalmat Guilbert Leo vezette be a piacra. E szabadalmak száma évről évre csak nőtt, melyek megkönnyítették a felhasználók életét. Az Express márkájú termékeket számos szakember tudja hasznosítani igen változatos tevékenységi ágazatokban. (építőipar, mezőgazdaság) A termékek több, mint harminc országban, öt kontinensen jelen vannak. Minden országban sikerült alkalmazkodni a sajátos nemzeti előírásokhoz (gázpalack csatlakozó , szabályozók stb.)  Figyelem, megértés és innováció. Ez a 3 szó az alapja a Guilbert Express sikerének.

Variációk

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz