Azonosító: 02907

Bosch 6 részes csigafúró készlet fadobozban 450 mm (2607019323)

39.490 Ft
394
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
394
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch 6 részes csigafúró készlet alkalmazható a puha és keményfákhoz, akár nedves fához is.
Kitűnően használható pl: ácsoknak, tetőfedőknek. Átmenő furatokhoz, szarufaszegek előfúrásához és tiplicsap furatokhoz.

A nagy pontosságú köszörülés biztosítja a mérettartó furatokat. A csigavonal optimális geometriája lehetővé teszi a gyorsan végezhető fúrást. A fúrószárat jellemzi még a nagyfokú törésbiztonság és a finom felületcsiszolás. Megfelelő a 13 mm-es tokmányú fúrógépekhez. Hosszú élettartamú, nagy igénybevételre tervezett szerszámok. 

A készleteket és kiegészítőket profi felhasználásra készítették a gyorsasági, ergonómiai, gazdaságossági, pontossági követelményeknek megfelelően. A készlet a barkácsolók számára is kiválóan használható. Praktikus fa dobozban szállítva.

Több szöveg

Méretek

  • Munkahossz: 360 mm
  • Átmérő: 10; 12; 14; 16; 18; 20 mm
  • Hosszúság: 450 mm

Műszaki adatok

  • Egyéb adatok: hatszögletű szár
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz