Azonosító: 02098

Extol racsnis csillag-villáskulcs készlet 7 darabos (8816100)

9.290 Ft
db

Az ​Extol Premium racsnis csillag-villáskulcs készlet 45 fogas racsnis mechanizmusa, a nagy fogaknak köszönhetően nagyobb kulcsterhelést képes elviselni. Egy irányban forgatható, 8, 10, 12, 13, 14, 17, 19 mm-es méret található a készletben.

A kényelmesebb fogás és a nagyobb szilárdság érdekében a racsnis kulcs elliptikus profillal rendelkezik.Az ​Extol racsnis csillag-villáskulcs készlet szállítása praktikus műanyag kofferben történik, mely lehetővé teszi a szerszámok biztonságos tárolását is.
A racsnis csillagkulcsot rá kell illeszteni a csavarra, és hajtani. Nem kell a csavarról leemelni, fogást váltani és visszatenni. Így gyorsabb a munka és csökken a balesetveszély.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: króm–vanádium acél
  • Súly (kg.): 1.22

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz