Azonosító: 02056

King Tony kétkaros popszegecshúzó 79711

10.500 Ft
105
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
105
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

A King Tony kétkaros popszegecshúzó fogó teljes hossza 460 mm, a karok hossza 390 mm. Húzható szegecs átmérők: 3,2 ; 4,0 ; 4,8 ; 6,4 mm. 
A két kar speciális kivitelezése csökkenti a kifejtendő erőt. Ergonomikusan kialakított, fekete színű, csúszásgátló markolattal készült az egyszerűbb, könnyebb és biztonságosabb munkavégzésért.

Méretek

  • Hosszúság: 460 mm
  • Szélesség: 170 mm
  • Magasság: 35 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.48

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
King Tony

King Tony

King Tony már több,  mint 30 éve professzionális eszközöket gyártó cég. 
Az eddigiek során fontosnak tartották, hogy ügyfeleik minőségi eszközöket vegyenek a kezükbe, hogy az eszköz garantálja a végeredmény minőségét is.  Rájöttek arra, hogy egy szerelő számára befejezni egy szakmai munkát egy álom és cél is egyben, de hogy mindezt könnyebben és gyorsabban elérje, az még csodálatosabb eredmény.  Vallják, hogy a jó eszköz nemcsak segíti a szerelőt befejezni a munkáját, hanem kellemes élményt és biztonságot is nyújt. Ha mélyen tanulmányozzuk a King Tony jelentését a jövőre nézve, akkor nagyon biztosak az előrelépésben. Főként széles termék kínálattal szeretnék kiszolgálni a jelenlegi és jövőbeli ügyfeleket, melyek majd az „egyszerűen és könnyen használható, energia és idő takarékos” jelmondat szellemében készülnek. Ez egy egyszerűnek hangzik, de nagyon fontos minden szerelő számára. Használat közbeni tapasztalat során, magabiztosnak és hasznosnak érezhetik magukat, amellett, hogy szakmai készségüket is fejlesztik. Amikor ez megtörténik, már nem fogja nehéznek érezni a munkát, és elkezdi élvezni azt („Enjoy your work”). 
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz