Azonosító: 01747

PCE-LRF 600 Távolságmérő 600 m

57.590 Ft
575
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
575
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A PCE LRF 600 távolságmérő megmutatja, hogy milyen messze van a célpont. A készülék tartalmazza a 6-szoros nagyítású keresőt. 
Kezelése nagyon egyszerű, első lépés a cél megtalálása a keresőben, ezután a felvétel gomb megnyomása következik. Ekkor megjelenik a célzó lézerpont, majd a gomb újbóli megnyomása után a készülék kijelzi a távolságot.
A távolságmérő egyszerűen használható, nagyon könnyű, por- és fröccsenésálló műanyag házban kerül forgalomba. Energiaellátását 1 db 3V elem biztosítja.
Felhasználása számos területen nyújt nagy segítséget, pl. az erdőgazdálkodás, a mezőgazdaság, a környezetvédelem, a szállítás, a tereprendezés, az építészet, a mélyépítés, a régészet... 


Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 110 mm
 • Szélesség: 39 mm
 • Magasság: 69 mm

Műszaki adatok

 • Energiaellátás: Elemes
 • Tulajdonságok: Tartomány  15 m ... 600 m
  Pontosság  ±1 m / ±0,1%
  Nagyítás  6x
  Objektívátmérő  24 mm
  Objektív látómező (1000 m-re)  122 m 
  Szemüveg használhatóság  igen
  Lézertípus  1 osztály
  Ház  műanyag
  Ellátás  1 x 3V

 • Súly (kg.): 0.165

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Munkahelyi

Engedélyek

 • Engedélyek: Védelem   IP54
  Lézer I. osztály PCE-LRF 600

PCE-Group

A német PCE-Group profi ipari műszereket és egyéb mérőeszközöket gyárt immár több, mint 10 éve. Spanyolországtól Oroszországig több országban megtalálhatóak termékeik, melyek száma meghaladja a kétezret. Professzionális minőség és megfizethető ár jellemzi a termékeket. Az ipar minden területére van megoldásuk. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ezen termékek megfelelnek a modern technikai igényeknek és előírásoknak.
Kínálatunkban PCE-Group lézeres távolságmérőkPCE-Group endoszkópokPCE-Group hőmérsékelt és páratartalom mérők, PCE-Group multiméterekPCE-Group szigetelésvizsgálókPCE-Group napenergia mérőkPCE-Group szélsebesség mérőkPCE-Group infrahőmérőkPCE-Group refraktométerek találhatók.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz