Azonosító: 01645

Karbosan Csiszolószalag 100x560 mm NK 100 AXR25 K (KA-6100560NK100)

390 Ft
db

 

Végtelenített csiszolószalag. Szélesség: 100 mm, kerület: 560 mm, szemcsefinomság: 100. Alumínium-oxid szemcsékkel.


Méretek

  • Szerszám méret: 100x560 mm NK 100
  • Átmérő: 560 mm
  • Szélesség: 100 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.035

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Karbosan

Karbosan

Karbosan - a világ 3. legnagyobb csiszolóanyag gyártója
A professzionális igényeket kielégítő csiszolóanyag gyártó cég közel 50 éve működik Törökországban. Indulásától kiemelt figyelmet fordít a minőség folyamatos fejlesztésre és az ár-érték arány versenyképességének megőrzésére: kiváló minőség versenyképes áron a vágás- és csiszolástechnikában! Stratégiája eredményességét bizonyítja 5 kontinens 50 országában a több millió elégedett felhasználó.

 

Bővebben a Karbosan termékekről

Az Karbosan név a szerszámpiac egyik meghatározó szereplője, ahol az ipari szakemberek és a házi barkácsolók is egyaránt megtalálják a magas minőségű köszörűszerszámokat és egyéb kapcsolódó termékeket. A márka az összetett és megbízható termékpalettájával vált ismertté, amely magas szintű innovációt és precizitást képvisel az iparban.

A Karbosan számtalan professzionális és hobbi alkalmazásra kínál megoldást, ahol a precíziós feladatok kiemelt szerepet kapnak. A márka termékei, így például a köszörűkorongok, egyesítik az ellenálló anyagokat és a kifinomult technológiát, biztosítva ezzel a tartós és pontos működést minden egyes termék esetében.

Az egyik elsődleges előny, amit a Karbosan termékei kínálnak, az a felhasználói igényekhez igazodó sokoldalúság. Minden egyes termék, legyen az Karbosan csiszoló szerszámok, mint csiszolóvászon, csiszolópapír, vagy köszörűkorong, az ipari és házi felhasználásra való tekintettel lett kifejlesztve, hogy maximális eredményt és elégedettséget biztosítson a végfelhasználó számára.

A Karbosan által kínált köszörűkorongok, melyek a márka egyik legnépszerűbb termékkategóriáját képviselik, kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak mind a profi, mind a házi felhasználók számára. Ezek a termékek az optimális anyagleválasztásnak és a tartósságnak köszönhetően garantálják a kiváló vágási és csiszolási teljesítményt a legkülönfélébb anyagok, például fémek és kövek esetében is.

A Karbosan nem csupán egy eszközgyártó, hanem egy olyan márka, amely komolyan veszi a felhasználói visszajelzéseket és folyamatosan törekszik a termékfejlesztésre. Az elkötelezettség, amelyet a márka a minőség és a megbízhatóság iránt tanúsít, a szigorú gyártási folyamatokon és a minőség-ellenőrzési rendszereken keresztül érhető tetten.

Egy Karbosan tartozék vagy eszköz választása nem csupán egy vásárlást jelent, hanem egy beruházást is a kiváló minőségű és tartós termékek világába. A márka hosszú múlttal rendelkezik az ipari köszörűszerszámok terén, és büszke arra, hogy termékei a legmagasabb szintű biztonságot és tartósságot biztosítják a felhasználók számára. A Karbosan-nal nem csak a munkát végzi el, hanem élvezi is azt, mivel a márka elismeri és tiszteletben tartja minden egyes ügyfelének szenvedélyét és szakértelmét, függetlenül attól, hogy az iparban vagy a háztartásban használják-e termékeiket.

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz