Azonosító: 01467

Askaynak CO huzal SG2 0,8 mm 5 kg (AS-SG205080)

10.390 Ft
103
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
Egységár: 2.078 Ft/kg
103
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Askaynak  CO huzal SG2  0,8 mm 5 kg (AS-SG205080)

Az Askaynak  CO huzal SG2 mérete 0,8 mm. Mangán-szilícium típusú tömör huzal, ötvözetlen acélok, általános rendeltetésű szerkezeti acélok védőgázas fogyóelektródás ívhegesztésére ajánlott, argon + CO2 vagy CO2 védőgáz alkalmazásával. 5 kg-os.

Méretek

  • Szerszám méret: 0,8 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: mangán-szilícium
  • Súly (kg.): 5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Askaynak

Askaynak

Askaynak - a hegesztés jövője

Az Askaynak cég 1974-ben alakult. Több mint 50 országba exportálja termékeiket, köztük a Közel-Kelet, Oroszország, Észak-Afrika és az Európai Unió országaiba egyaránt. A cég, különböző elektródákat, MIG/MAG hegesztőhuzalokat, AWI hegesztőpálcákat és Wolfram szálakat gyárt magas minőségben. A cég széles termékpalettája komplett megoldást kínál a különböző hegesztési eljárásokhoz. A cég nagy gondot fordít a minőség ellenőrzésére, az alapanyagtól a csomagolóanyagig minden pontosan ellenőrizve van. A tanúsítványok és bizonyítványok birtokában, a cég garanciát ad partnereinek, hogy a termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeket.

 

Bővebben az Askaynak termékekről

 Az Askaynak márkanév az ipari hegesztés világában kivívott magának egy megbízható és tiszteletreméltó helyet. A márka kínálata azon professzionális felhasználók számára készült, akik a hegesztés során semmiben sem szeretnének kompromisszumot kötni. Az Askaynak termékek minőségét a precizitás és a tartósság jellemzi, ami az egész iparágban ismert és elismert.

Az Askaynak hegesztés kellékek kínálatában minden szükséges eszközt megtalálhatunk, ami egy modern és hatékony hegesztési folyamathoz szükséges lehet. Az Askaynak által gyártott elektródák és hegesztő drótok különféle anyagösszetételben és méretben érhetőek el, így a különböző ipari alkalmazásokhoz és anyagokhoz is tökéletesen illeszkednek.

Az Askaynak elektróda választéka kiterjed az alacsony, közepes és magas ötvözetű acélok hegesztésére alkalmas típusoktól egészen a speciális alkalmazásokra kifejlesztett változatokig. Ezek az elektródák kitűnnek az egyszerű kezelhetőségükkel és a stabil ívvel, amelyek biztosítják a tiszta és megbízható hegesztési eredményeket.

A márkához kapcsolódóan az Askaynak elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció mellett, ami lehetővé teszi, hogy a termékeik mindig a legmagasabb ipari szabványoknak megfeleljenek. A hegesztőiparban dolgozó szakemberek értékelik az Askaynak termékek megbízhatóságát és hosszú élettartamát, melyek nélkülözhetetlenek a nehéz ipari környezetben.

Ezen felül az Askaynak figyelmet fordít a felhasználói biztonságra és a munkahelyi egészségvédelemre. A hegesztés során keletkező füstök és gázok megfelelő kezelése érdekében a márka biztonsági előírásokat és ajánlásokat is biztosít, amelyek hozzájárulnak a hegesztési munkák biztonságosabbá tételéhez.

Összefoglalva, az Askaynak nem csupán egy hegesztési megoldásokat kínáló márka, hanem egy megbízható társ a szakemberek számára. A márkának köszönhetően a hegesztési munkálatok nem csak gyorsabbak és hatékonyabbak, hanem biztonságosabbak és környezettudatosabbak is. Az Askaynak termékeivel a professzionális felhasználók képesek megvalósítani projektjeiket a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz