Azonosító: 00880

Bosch GSH 27 VC bontókalapács (061130A000)

800.980 Ft
500.980 Ft
Megtakarítás: 300.000 Ft
10018
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
10018
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GSH 27 VC bontókalapács a Bosch legerősebb készüléke nagy teljesítménye, a magas ütőerő (62 joule) és a nagy percenkénti ütésszámnak (1000 ütés/perc) köszönhetően. A függetlenített fogantyúk és a ütőszerkezet nagyon alacsony, mindössze 8,5 m/s² rezgést biztosítanak, ezáltal növelik a napi használati időt is. A minőségi alumínium és acél alapanyagoknak köszönhetően rendkívül hosszú élettartamú a készülék. Az ideális használat érdekében a fogantyúk gumimarkolattal vannak ellátva és készüléknek alacsony a súlypontja. A csúszásgátló felület elhárítja készülék esetleges eldőlését.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 2000 W
  • Ütésszám: 1.000 1/perc
  • Egy ütés energiája: 69 J
  • Súly (kg.): 31
  • Gép súlya (kg.): 29.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

  • Csomag tartalma: 3611C0A000

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz