Azonosító: 00877

Bosch GSH 11 VC vésőkalapács SDS-Max-szal (0.611.336.000)

250.180 Ft
2501
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2501
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A GSH 11 VC Professional bontókalapács a Bosch legerősebb 11 kg-os készüléke. Ideális teljesítmény/tömeg aránnyal rendelkezik az 1700 wattos motornak és 23 kg-os ütésenergiának köszönhetően. A függetlenített fő, az oldalsó kézifogantyú és az ütőmű már a keletkezés helyén csökkenti a rezgést és kicsi, mindössze 8 m/s² rezgést biztosít. A bontókalapács hosszúkás felépítésének köszönhetően a készülék ideálisan alkalmazható talaj irányában történő munkavégzésnél. A robusztus fémház, illetve szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a készüléknek. Az anyagnak megfelelő optimális alkalmazáshoz az ütéserő beállítható. A szénkefecserére a szerviz-kijelző figyelmeztet. A Vario-Lock funkciónak köszönhetően a könnyű kezelhetőséget 12 szögbeállítási fokozat biztosítja a sokoldalú munkavégzéshez (pl. csempevéső használatakor). Bosch konstans elektronika biztosítja az állandó fordulatszámot terhelés alatt is. SDS-max szerszámbefogása biztosítja a készülék számára az optimális erőátvitelt.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1700 W
 • Ütésszám: 900 - 1700 ütés/perc
 • Egy ütés energiája: 23 J
 • Súly (kg.): 16
 • Gép súlya (kg.): 11.4

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3611C36000 
  Hegyesvéső (2 608 690 167) 
  Szerszámkoffer 
  Géptörlő kendő 
  Zsírtubus (ET-sz. 1 615 430 010)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz