Azonosító: 00836

Bosch GBM 13 HRE fúrógép (0.601.049.603)

74.490 Ft
744
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
744
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GBM 13 HRE Professional fúrógép rendkívül masszív, ami a vágott fogaskerekeknek, golyós- és tűgörgős csapágyaknak, valamint a fém hajtóműháznak köszönhető. Három sebességfokozatú áttétele lehetővé teszi a minőségi munkát, kategóriájában a legnagyobb forgatónyomatékkal bír.Munkavégzés, megfelelő tartozékkal, pl. lyukfűrésszel 80 mm átmérőig, vagy sűrű folyadékok keverése sem. A precíz előfúrás érdekében vezérlő elektronikával rendelkezik a fúrógép. A fáradságmentes munkavégzés érdekében a készülék használat közben jobbra és balra is tud forogni. Hosszú kiegészítő fogantyúja révén rendkívül biztonságos a munkavégzés vele. 2-ujjas nyomógombja révén különösen könnyen kezelhető készülék.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 550 W
 • Leadott teljesítmény: 285 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0 – 550 1/perc
 • Maximális forgatónyomaték: 60,0 Nm
 • Fúrótokmány: Fogaskoszorús
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 40 mm
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 2.1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601K49603 
  Fogaskoszorús fúrótokmány, 13 mm (1 608 571 062) 
  Kiegészítő fogantyú (1 612 025 020) 
  Fogaskoszorús fúrótokmány 340 x 250 x 80 mm

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz