Azonosító: 00744

Bosch GSC 10,8 V-Li akkus lemezvágó olló L-Boxx-ban (0.601.926.108)

132.900 Ft
1329
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1329
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GSC 10,8 V-LI Professional a hagyományos kézi lemezollóknál akár 4-szer gyorsabb működésű egyenes és íves vágás esetében. Hatékony, a  fémet 1,3 mm-ig nagyon könnyen vágja. Csekély súlyának, valamint rendkívül felhasználóbarát felépítésének köszönhetően egyszerű és kényelmes vele a munkavégzés.Dura Schield burkolatának köszönhetően rendkívül robusztus készülék, még úgy sem válik működésképtelenné ha 1m magasról leejtjük.A hosszabb élettartam elérése érdekében a fordítókések 4 vágóéllel rendelkeznek.Az anyagvastagságnak megfelelő illesztéshez a kések közötti vágási rés állítható.Intelligens 3-fokozatú töltési állapot kijelzője által információt kapunk az akkumulátor töltöttségi szintjéről.Bosch Premium lítium-ion technológiájának köszönhetően az akkuegység hosszú élettartamú és rendkívül hosszú üzemidővel rendelkezik.A Bosch Cell Protection (ECP) óvja az akkumulátort a mélykisüléstől, túlterheléstől, túlhevüléstől.
További tulajdonságok:- Minimális ívsugár: 15 mm - Max. vágási kapacitás, acél (800 N/mm²): 0,6 mm- Max. vágási kapacitás, acél (600 N/mm²): 0,8 mm- Max. vágási kapacitás, acél (400 N/mm²): 1,3 mm- Max. vágási kapacitás, alumínium (250 N/mm²): 2,0 mm
Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszerFlexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne.Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető.Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók.Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.
Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 256,0 mm
 • Magasság: 131,0 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 10,8 V
 • Üresjárati fordulatszám: 3600 ford./perc
 • Akkukapacitás: 2,0 Ah
 • Súly (kg.): 4
 • Gép súlya (kg.): 1.4

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  L-BOXX betét, készülék és töltőberendezés
  Beállító idomszer 
  Gyorstöltő AL 1130 CV 
  Imbuszkulcs 
  L-BOXX 102 
  2 x 2,0 Ah Li-ion akku

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz