Azonosító: 00717

Bosch POF 1400 ACE felsőmaró (060326C820)

41.190 Ft
411
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
411
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Bosch POF 1400 ACE felsőmaró erős 1400 wattos motorral készült. Ez a Bosch elektromos szerszám kiválóan alkalmas a magas színvonalú feladatok megoldásához minden fafajtánál. Sokoldalúan felhasználható pl.: kimarhatók vele a fakötések hornyai, élidomok vagy akár speciális alakos idomok is. A marási mélység finombeállításával 1/10 mm pontosságra van lehetőség. A ​Bosch POF 1400 ACE  felsőmaróra jellemző a maximális teljesítmény és pontosság, a fordulatszám előválasztó, állítókerékkel és nyomatékváltó kapcsolóval a megmunkált anyagnak megfelelően. A  Bosch konstans elektronika a kiválasztott fordulatszámot állandó szinten tartja, és így optimális vágási minőséget biztosít. A beépített tengelyrögzítés lehetővé teszi az egyszerű és gyors marócserét. A maximum marókosár löket 55 mm. A szerszámbefogó 6 mm. A Bosch SDS rendszere biztosítja a másolóhüvely könnyed, szerszámmentes behelyezését. A ​Bosch POF 1400 ACE felsőmaró rendelkezik csatlakozóval a porelszíváshoz, így elérhető a pormentes munkaterület. A gépkezelő számára védelmet nyújt az átlátszó, forgácsvédő porszívófedél a kirepülő forgáccsal szemben. Beépített munkalámpával ellátott, így a munkadarabot jól meg lehet világítani. Az ergonomikusan kialakított Softgrip lágyfogantyúk biztosítják a kényelmes munkavégzést. A Bosch POF 1400 ACE felsőmaró barkácsolók számára is ajánlott.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1400 W
 • Leadott teljesítmény: 650 W
 • Üresjárati fordulatszám: 11.000 – 28.000 ford./perc
 • Súly (kg.): 7
 • Gép súlya (kg.): 3.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Központosító csap,
  Másolóhüvely,
  Horonymaró (Ø 8 mm),
  Befogópatron (3 darab),
  Villáskulcs,
  Párhuzamvezető,
  Elszívóadapter,
  Műanyag koffer

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz