„Hogy ki ne maradjon nagyanyáink legfontosabb titka: minden konyha első számú, elengedhetetlen hozzávalója a szeretet.” A magyar konyha jelentős korszakait bemutató kultúrtörténeti szakácskönyv-sorozatunk, a „Régi idők konyhája” második darabja. Megjelent: Csapó Katalin gyűjteménye, Az ínyenc polgár asztalánál, amely a világhírű magyar vendéglátás megszületését idézi fel. Képes szakácskönyvünk, a Semmiből is finomat azokat a trükköket és titkokat eleveníti fel, amelyeket a háziasszonyok - nagyanyáink, dédanyáink - ínséges időkben alkalmaztak, hogy tápláló, finom ételekkel lakassák jól szeretteiket. A színes nyomatokkal, hirdetésekkel, élelmiszerjegyekkel gazdagon illusztrált kötet régi-új receptekkel, befőzési, bevásárlási tanácsokkal szolgál, ráadásul a legkorszerűbb főzésre, helyi alapanyagok, idénygyümölcsök és -zöldségek felhasználására buzdít.
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A Kossuth Kiadó új, 20 részes receptmagazinja ajándék szilikon sütőformákkal. A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájáról.Szilikon:...
A MI ¦ FŐZNI sorozat következő kötete a gombák után a saláták különféle felhasználását mutatja be 80 recepten keresztül. Legyen szó könnyű köretről, főétkezésről vagy káprázatos büféasztalról, a...