Azonosító: 00481

Csizma az asztalon /Főzés olasz módra régióról régióra

3.950 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Csizma az asztalon. Furcsa látvány, metaforában megfogalmazva, mégis éppen ez a szakácskönyvünk célja: az olasz csizma tartományaira jellemző ételeket terítékre rakni. A könyv nem egyszerűen receptek gyűjteménye: számos érdekességgel, gasztronómiai-kulturális jellegzetességgel, régiónként eltérő hagyománnyal ismerkedhet meg lapozgatása során az olvasó. Északról dél felé haladva vesszük sorra a húsz olaszországi régiót, s mindenhol teljes menüsorokat kínálva mutatjuk be a helyi konyhát. Elmeséljük, miben különböznek az olasz étkezési szokások a magyartól, mitől oly különleges a pármai sonka vagy a modenai balzsamecet. A klasszikus minestronén, spaghetti alla carbonarán vagy tiramisún kívül számos izgalmas lekvárról, borkülönlegességről, sőt a likőrkészítés fortélyairól is szót ejtünk e míves illusztrációkkal díszített "kulturális szakácskönyvben". A gyűjtemény összeállításánál mind a hozzávalók, mind az ízvilág szempontjából törekedtünk a változatosságra, így bárki megtalálhatja benne a kedvére valót. Ünnepi alkalmakra finom ételsort állíthat össze, vagy a jól megszokott családi ebédet, vacsorát, de akár a reggelit is színesítheti egy-egy Itália ihlette finomsággal. Ráadásul nem kell aggódni az eredeti olasz alapanyagok beszerzésén - a kötetben ugyanis feltüntetjük, hogy a nehezebben vagy drágán beszerezhető hozzávalók mely hazai élelmiszerrel helyettesíthetők. Hogya kerül hát a csizma az asztalra? Forgassa a könyvet, és meglátja!

Méretek

  • Hosszúság: 215 mm
  • Szélesség: 215 mm
  • Magasság: 20 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Könyv adatai

  • Szerző: Illés Andrea - Repka Noémi
  • Kiadó: Scolar Kiadó
  • ISBN szám: 9789632443522
  • Oldalszám: 235
  • Kötés: keménytábla
  • Megjelenés éve: 2012
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz